Expertiza.

Dezvoltare și integrare aplicații software personalizate

Deși ne adaptăm la cerințele clientului, în ceea ce privește metodologia de colaborare, în general folosim o abordare Agile a ciclului de dezvoltare. Astfel, urmărind toate etapele de dezvoltare a unui produs, procesul devine adaptiv și ne permite să lansăm un produs după fiecare ciclu. Având o abordare centrată în jurul clientului și folosind metodologia Agile de dezvoltare a produselor, urmărim să ajungem la o mai bună guvernare a procesului de inovare și să atingem o diferențiere de produs durabilă față de restul pieței. Datorită bunei colaborări și a relațiilor dezvoltate în timpul implementării, am furnizat mentenanță și îmbunătățire continuă a produselor livrate, după încheierea proiectelor principal, către majoritatea clienților noștri.

Outsourcing

Scopul principal al ramurii noastre de outsourcing este să furnizeze serviciile de care au nevoie clienții noștri, oferind avantaje importante:
Prețuri avantajoase față de competitorii noștri Echipa noastră este alcătuită din profesioniști calificați, astfel încât calitatea serviciilor oferite este cel puțin la fel de bună ca cea oferită de alți furnizori de pe piață. Lucrăm împreună cu clienții noștri, în vederea identificării soluțiilor potrivite și selectarea personalului cel mai potrivit, fie din echipa existentă, fie prin recrutarea unor talente noi de pe piața prolifică a orașului Cluj-Napoca. Integrăm inginerii noștri în echipele de dezvoltare existente ale clientului sau creăm noi echipe, în funcție de nevoile clientului. Rămânem mereu flexibili, transparenți și furnizăm servicii personalizate de outsourcing pentru fiecare dintre clienții noștri.

Dezvoltare de produse proprii

Pentru fiecare produs dezvoltat in-house, noi creăm o echipă în jurul unui specialist în domeniul respectiv de expertiză, așa încât software-ul nostru este personalizat pentru piața potențială. Când dezvoltăm un produs software, definim viziunea produsului și traducem cerințele în design. Codul este scris în funcție de design, încercând să îndeplinim toate cerințele definite în pasul anterior. Dupa dezvoltarea tehnică, produsul este testat cu scopul de a evalua eficiența și funcționalitatea sa. Odată cu lansarea produsului pe piață, îl menținem utilizabil în mediile schimbătoare și îmbunătățim performanța în funcție de condițiile pieței. Se aduc îmbunătățiri pentru a asigura faptul că standardele produsului întâlnesc mereu așteptările clienților.

Top