Despre noi.

Despre Softex Company..

Softex Company, expert în furnizarea de servicii și soluții performante pentru afacerea dumneavoastră, este o companie de software românească înființată în 2001. O echipă de profesioniști în toate domeniile IT, alături de colaboratori specialiști în marketing și management, oferă clienților și partenerilor Softex un pachet complet de analiză și consultanță tehnică, personalizat ariei de business în care aceștia activează. Prin utilizarea celor mai avansate tehnologii, o gândire inovativă și o bună înțelegere a viziunii de business, echipa Softex dezvoltă și implementează soluții software de primă clasă, care oferă răspunsul optim celor mai complexe cerințe de dezvoltare de produs și necesități de outsourcing, garantând plus-valoare afacerii dumneavoastră pe termen lung.
2001
În cei 15 ani de experiență pe piața soluțiilor software pentru afaceri am acumulat un portofoliu semnificativ de proiecte importante implementate cu succes, bazate pe o abordare aprofundată și profesionistă, acoperind toate stadiile SDLC: analiză, design, implementare, integrare, testare, instalare și configurare, mentenanță și suport tehnic.
Din 2003, Softex Company a devenit partener certificat Microsoft și particiant activ la numeroase dezbateri și simpozioane pe tema tehnologiei informației. Am construit o echipă profesionistă și dinamică, formată din experți dedicați.
2003
2006
Începând cu 2006, aria noastră de expertiză Softex este îmbogățită cu dezvoltarea de Aplicații Enterprise (ERP, CMS, BPM), folosind tehnologii Java.
Din 2013, am dezvoltat propriile noastre produse software în domeniile Asigurări și Sănătate.

Softex deține certificări ISO 9001 și ISO 27001.
2013
TODAY

Valori și misiune

Valorile noastre reprezintă ceea ce suntem și aspirăm să fim în fiecare zi, reflectând latura umană a serviciilor noastre.
Prețuim calitatea, creativitatea și pasiunea pentru munca pe care o facem.
Prețuim lucrul în echipă, fluiditatea în comunicare și respectul.
Prețuim dedicarea, responsabilitatea angajamentului și dezvoltarea unei relații apropiate și de încredere cu clienții și partenerii noștri.
Misiunea Softex este de a fi un jucător esențial în domeniul IT, promovând și menținând o abordare meticuloasă, profesionistă și responsabilă pentru fiecare proiect, indiferent de complexitatea acestuia.
Softex Company oferă Excelență în software și este partenerul de încredere de care aveți nevoie.
Top